De kernwaarden van Sportplek

 

Waarom is Sportplek.nl in het leven geroepen?

Wij hebben geconstateerd dat veel van de sportkantines overdag leeg staan.  Dit met uitzonderingen van het onderhoud wat gepleegd wordt. Zonde. Want deze kantines beschikken vaak over goede wifi, stroomaansluitingen, beamers, tv’s en nog veel meer. Hierdoor kunnen deze ruimtes voor veel meer doeleinden gebruikt worden dan het faciliteren van sportactiviteiten. De bestuurskamers kunnen als vergaderruimtes gebruikt worden, de kantine zelf kan gebruikt worden voor buurtactiviteiten of ZZP’ers/ ondernemingen die hier willen werken en studenten die een plek zoeken om rustig te leren. Kortom mogelijkheden genoeg.

Dit kan voor ieder in de buurt mogelijk gemaakt worden aangezien sportverenigingen overal zitten. Daarnaast is iedere kantine een beleving op zich. Iedere vereniging heeft zijn eigen historie die terug komt in de uitingen binnen en buiten de kantines. Het doel is niet om zoveel mogelijk winst te maken, maar het verbinden en een langdurig verdienmodel creëren voor sportverenigingen. En als dit tegelijkertijd op een voordelige manier mogelijk gemaakt wordt is dat een win-win situatie voor zowel de vereniging als de gebruiker.

Wat doet Sportplek.nl?

Sportplek.nl neemt de bemiddelende rol op zich tussen verenigingen en gebruikers van de sportkantines. Daarnaast worden de sportkantines actief gepromoot en uitgelicht. Er wordt actief gezocht naar gebruikers en sportplek denkt mee met de verenigingen hoe dit concept gezamenlijk vorm gegeven kan worden tot een succes. Hierdoor wordt de vereniging ontlast en is het alleen verantwoordelijk voor een gastheer/vrouw op de momenten dat er gebruik gemaakt wordt voor de accommodatie. Zo kan de vereniging zich blijven focussen op kernactiviteiten zoals het aanbieden van sport.

Prijzen

Sportplek rekent voor iedere vereniging een vaste prijs voor de bijbehorende activiteiten. Hieronder een overzicht;

 

Activiteit Per dagdeel Per dag Abonnement
Vergaderen Vanaf €60,- Vanaf €100,- Vanaf €240 €150,-
Werkplekken (ZZP) Vanaf €20,- Vanaf €30,- Vanaf 80 €50,-
Leerplek (Student) Vanaf €1,- Vanaf €2,- Vanaf 10 €5,-
Activiteit Vanaf € 30,- Vanaf €50,- Vanaf 120 €75,-
Netwerkbijeenkomst Vanaf €0,- (!) Vanaf €0,- (!)

En nog veel meer!

 

De prijzen variëren vanwege de voorzieningen die nodig zijn. Tevens is het gebonden aan de verwachting dat bij sommige activiteiten meerdere mensen aanwezig zullen zijn.

Voor werkplekken of buurtactiviteiten is er ook de mogelijkheid om een maandelijkse prijs af te spreken. Voor werkplekken kan dit al vanaf €50,- (!) per maand. De Buurtactiviteiten kunnen beter onderling afgestemd worden. Dit is heel erg afhankelijk van de frequentie en duur van het huren van de locatie.

Consumpties

In iedere kantine zijn de gebruikelijke consumpties te verkrijgen. Warme hap is afhankelijk van wat de vereniging besluit aan te bieden.